+90 (216) 310 43 10

Oturum aç

Kaydol

Bir hesap oluşturduktan sonra ödeme durumunuzu takip edebileceksiniz, onayı takip edebileceksiniz.
Kullanıcı adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adı*
Soyadı*
Mail*
Telefon*
İletişim Adresi
Ülke*

DMG HAREKETİ 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

kongre

Dünya Müslüman Gençlik Hareketi, 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Üyelerin yüksek katılım gösterdiği toplantıda, yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimi yapıldı.

Dünya Müslüman Gençlik Hareketi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına mevcut Başkan Abdurrahman Uzun yeniden seçildi.

Dünya Müslüman Gençlik (DMG) Hareketi, 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. İstanbul Üsküdar’daki Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki toplantıya üyeler yoğun katılım gösterdi.

Divan oluşturuldu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası başlayan toplantıda öncelikle Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Ali Ak, Divan Başkan Yardımcılığına Emre Kızılhan, Divan Kâtipliğine ise Kübra Koçal oy birliğiyle seçildi.

Yönetim Kurulu ibra edildi

Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Uzun, faaliyet raporlarını ve mali hesap tablosunu okudu. Yönetim Kurulu, yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili oy birliğiyle ibra edildi.
Denetim Kurulu raporu ve mali hesaplar ise Muhasib-Sayman Hüsamettin Uygur tarafından okundu. Gelirler ve giderler üyelere kalem kalem anlatıldı. Yapılan oylama sonucunda Denetim Kurulu raporu oybirliğiyle kabul ve ibra edildi.

Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçildi

Toplantıda daha sonra Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimlerine geçildi. Yönetim Kurulu asil üyeliğine oybirliğiyle Abdurrahman Uzun, M. Müjde Karaman, Hüsamettin Uygur, Kübra Koçal ve Mücahit Kaya seçildi. 5 asil ve 5 yedek üye, 3 yıl boyunca bu görevi yürütecek.
Denetim Kurulu için ise 3 asil ve 3 yedek üye seçildi. Asil üyeliğe Mithat Halit Uzun, Melike Karaman ve Mesut Ertanç oybirliği ile seçildi. Seçimlerin tamamlanmasının ardından yeni yönetim bütçesi ve yeni üye aidatları belirlendi.

Abdurrahman Uzun teşekkür konuşması yaptı

Toplantı sonunda ise üyeler ile tanışıldı, dilek, temenni ve görüşleri için üyelere söz verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Uzun’un teşekkür konuşması yapmasının ardından toplantı sona erdi.

İlgili Mesajlar

Sohbete Başla
Yardımamı İhtiyacınız Var?
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirim?